ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συντετριμμένη η σύζυγός του – Το τελευταίο “αντίο” στον δημοσιογράφο

By  | 

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ), Γιώργο Τράγκα.

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών στο νοσοκομείο “Σωτηρία” καθώς δεν κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη που έδινε με τον κορονοϊό.

Η κηδεία του δημοσιογράφου τελέστηκε στις 13:00 στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς και ακολουθεί η ταφή στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στο Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.

Συντετριμμένη από την απώλεια είναι η σύζυγός του Μαρία Καρρά.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Πηγή: enikos.g

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds