Δήμος Κηφισιάς

Φιλανθρωπική εκδήλωση της λέσχης Lions Helen Keller στο Politia Tennis Club

By  | 

Η λέσχη Lions Helen Keller μας κάλεσε στο ΠΟΛΙΤΕΙΑ TENNIS CLUB χθες Τετάρτη 15.12 και ώρα 19.30 σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και ταυτόχρονα μουσικό πρόγραμμα και επίδειξη μόδας διακεκριμένων σχεδιαστών, της Δέσποινας Μοιραράκη(DESMIRA), της Έλενας Κουλαουζίδου και του οίκου Τρανούλη. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας του κέντρου διάγνωσης καρκίνου του μαστού του ογκολογικού νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι.

Ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης είναι τα θαυματουργά ελβετικά προϊόντα περιποίησης δέρματος ZARTAUX (www.zartaux.com) και το κέντρο ιατρικής και αισθητικής ODC médical clinic της διακεκριμένης ιατρού διαβητολόγου Οδύσσειας Κωνσταντούρα, η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ρένας Ταμπακάκη, τα Dr Prinou και το catering Δεληολάνης

Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι πολλαπλό Γι’ αυτό, μεταξύ άλλων, τιμήθηκε και η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Κέντρο Υγείας Μαστού για την πολυετή προσφορά της, που την καθιστά #σύμβολο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Από την Περιφέρεια Αττικής το παρόν έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Yγείας Γιάννης Κεχρής και τόνισε ότι αναδεικνύουμε τη σημασία της #Πρόληψης και του #Προσυμπτωματικού_Ελέγχου και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε κάθε γυναίκα που πολεμάει με τον καρκίνο Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Niki Kerameus υπογράμμισε πως η τήρηση των κανόνων προληπτικού ελέγχου με τακτική κλινική εξέταση και η ετήσια #μαστογραφία στην κυριολεξία σώζουν ζωές. Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της λέσχης Κωνσταντίνο Σιώζο, στον Γραμματέα Νίκο Κοντουλάκο και στην ψυχή του Λαϊονισμού, την ιδρύτρια της λέσχης και πρόεδρο των εκδηλώσεων Βουλα Σαραντάρη.

Η αγνότητα και η γενναιοδωρία της #καρδιάς της, το #μεγαλείο της, το ακούραστο #πνεύμα της και πάνω απ’ όλα η #στάση_ζωής της μας δίνουν δύναμη, ανοίγοντας τον δρόμο, ώστε η συμπόνοια και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο να γίνουν σημείο αναφοράς της κοινωνίας του μέλλοντος.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds