ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12/2021,ΩΡΑ: 19:00 ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Σπάρτης και Τειρεσίου 1).

By  | 

Αγαπητοί γονείς,

σας καλούμε να συμμετέχετε και στην Σχολή γονέων για μπαμπάδες αποκλειστικά.

Είναι μία προσπάθεια να ενδυναμώσουμε τον ρόλο της οικογένειας , να υποστηρίξουμε σωστά και υπεύθυνα τον ρόλο του πατέρα, ένα σημαντικό εξίσου άτομο με την μητέρα , για την ολοκλήρωση ενός παιδιού. 

Δεν γεννιόμαστε γονείς, γινόμαστε όμως .Και εαν επιθυμούμε να είμαστε σωστοί στην διαπεδαγώγηση του παιδιού μας, οφείλουμε τουλάχιστον να αποδεχτούμε ότι και ο πατέρας όπως και η μητέρα, μπορούν να μάθουν πολλά και χρήσιμα πραγματα που θα τους βοηθήσουν να είναι καλύτεροι και πιο ήρεμοι γονείς, προσφέροντας στα παιδιά τους όσα χρειάζονται  δημιουργώντας έναν υγιή ενήλικα που θα είναι με την σειρά του ευτυχής στην δική του οικογένεια αυριο. 

Ολα στην ζωή μας είναι μία συνέχεια..και αυτή την συνέχεια επιθυμούμε να την διασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο σε όλα τα επίπεδα. 

Υγιές παιδί συναισθηματικά σημαίνει : ΟΧΙ Παραβατικοτητα, ΟΧΙ χαμηλή αυτοεκτίμηση, ΟΧΙ δυστυχισμένο άτομο , ΟΧΙ μοναχικό, ΟΧΙ αντιδραστικό, ΟΧΙ θυμωμένο, ΟΧΙ αποτυχημένο, ΟΧΙ αόρατο….. 

Σας περιμενουμε μπαμπαδες , γίνεται το σωστό πρότυπο για τα παιδιά σας , ανακαλύψτε τις δυνατοτητες σας και τα ορια σας,  εξελιχθείτε μαζί με το παιδί σας… διότι αυτό σημαίνει αγαπώ το παιδί μου, αγαπώ τον εαυτό μου και την οικογένεια μου..Γινομαστε όλοι καλύτεροι … 

ü  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12/2021

ü  ΩΡΑ: 19:00

ü  ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ  (Σπάρτης και Τειρεσίου 1).

    Β. Αρσένη-Λάμπρου

           ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ 

ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

& ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds