Δήμος Κηφισιάς

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου»Κηφισσός»

By  | 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η φύτευση του ελάτου που προσέφερε ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς κ.Γι΄ώργος Παπαδόπουλος (συνολικά προσφέρθηκαν 5 δέντρα ) στην πλατεία των Αδαμών κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου. Με την συμβολική αυτή φύτευση στην κεντρική πλατεία της περιοχής ο Σύλλογος «Κηφισσός» θέλει να περάσει το μήνυμα ότι οι Αδάμες θα κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι τους για την επαναφορά του φυσικού περιβάλλοντος που κάηκε στην φωτιά του περασμένου Αυγούστου. Το έλατο, περίπου 2,5 μέτρα ύψος, στόλισαν στην συνέχεια τα παιδιά με στολίδια και με τεράστια χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Στην συνέχεια, η φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς έπαιξε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για μικρούς αλλά και μεγάλους. Όλοι μαζί τραγούδησαν, έβγαλαν φωτογραφίες και ευχήθηκαν να δούνε πάλι την περιοχή καταπράσινη με την αναμενόμενη ανάπλαση που της αξίζει. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δήλωσε ότι θα υπάρξουν διάφορες δράσεις με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερους κατοίκους και να τους ευαισθητοποιήσουν στα θέματα της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς κ. Γ.Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Γ.Σκορδίλης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Ευάγγελος Αυλήτης, η Δημ. Σύμβουλος και η Πρόεδρος της ΔΕΠΙ Κηφισιάς κα Αγγ. Παπάζογλου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds