Δήμος Κηφισιάς

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ- ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ

By  | 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ- ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/12 και ώρες 12.00-16.00

στον εξωτερικό χώρο της Βίλας Μπότση (Σαπφούς 5) Νέα Ερυθραία

Δράσεις:

  • Επίδειξη σκύλων «οδηγών»
  • Μουσικο-χορευτική παράσταση για τα παιδιά
  • Έκθεση βιβλίων

Συμμετοχή ανθρώπων των Τεχνών και των Γραμμάτων/ Παρουσίαση Κώστας Σόμμερ./ Διοργάνωση Φιλοζωϊκό Σωματείο Κηφισιάς «Α.Γ.Α.Π.Η.» – Δήμος Κηφισιάς

Tο Φιλοζωϊκό σωματείο Κηφισιάς «ΑΓΑΠΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς, και την συμμετοχή γνωστών προσωπικοτήτων από το χώρο των ΜΜΕ και της Τέχνης, διοργανώνει την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 12:00 – 16:00 μια εκδήλωση με σκοπό να προβάλει την φιλοζωϊα, και να ευαισθητοποιήσει μεγάλους και παιδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο της “Βίλας Ν. Μπότση” στη Νέα Ερυθραία, Σαπφούς 5, που ευγενώς παραχώρησε ο Δήμος Κηφισιάς. Την παρουσίαση θα επιμεληθεί ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς.

Στην εκδήλωσή εκτός από τα σκυλάκια μας που θα δοθούν για υιοθεσία, έχουμε προγραμματίσει δρώμενα όπως:

1. Επιδείξεις σκύλων «οδηγών» με τους χειριστές τους, για άτομα με προβλήματα όρασης, από το Greek Guide Dogs-Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας παρουσία της Προέδρου του Κέντρου, Ζωής Γερουλάνου

2. Ψυχο-παιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά και μουσικο-χορευτική παράσταση από το «Παιδικό Πανεπιστήμιο» με θέμα την ζωοφιλία- Επιμέλεια κα. Τατιάνα Τσαραμιάδου

3. Έκθεση βιβλίων με θέμα τη ζωοφιλία ,της συγγραφέως – ιδρύτριας της ΑΜΚΕ ΖωΕς Κατερίνας Παπαποστόλου

4. Η γνωστή εικαστικός σχεδιάστρια κοσμημάτων Θάνια Ιορδανίδου θα είναι παρούσα με τη νέα δημιουργία της εμπνευσμένη και αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας.

Tο Φιλοζωϊκό σωματείο Κηφισιάς «ΑΓΑΠΗ», ως μη κερδοσκοπικό σωματείο χρειάζεται  την υποστήριξη του κόσμου στο έργο του  που το κινεί η ΑΓΑΠΗ  για τα ζώα και το όραμά του για μια ελληνική κοινωνία στην οποία τα ζώα της ζουν προστατευμένα στο περιβάλλον που τους αξίζει.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: 3E Coca Cola, Μπεγνής Catering, Σούπερ Μάρκετ Θανόπουλος, Advanced Security, My Pet, Cafe Restaurant NΩΕ, Οινοποιείο Βακιρτζή, Φωτογραφική κάλυψη εκδήλωσης Μπαλτάς Χρήστος, D.J Νίκος Γιαννουλόπουλος, Γιώργος Στολάτης Νοσοκόμος Χορηγοί Επικοινωνίας: www.voltamagazine.com – Like Woman

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά Covid19, παρουσία νοσοκόμου. Όλοι θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds