ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar

By  | 

ΤΕΤΆΡΤΗ, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 9 Π.Μ. – 8 Μ.Μ.

Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή

Λεπτομέρειες

Εκδήλωση από το χρήστη Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the ChildΓαρυττού 80, Αγία ΠαρασκευήΔιάρκεια: 11 ώρες·

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 22 Δεκεμβρίου 2021, με δωρεάν είσοδο στους χώρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%!) υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα είδη.

Καθημερινά το bazaar θα λειτουργεί από τις 9:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ.Kαι μην ξεχνάτε: όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.☛ Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 που προβλέπουν οι ελληνικές υγειονομικές αρχές.
☛ Η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στο Bazaar θα είναι υποχρεωτική.
☛ Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds