Δήμος Κηφισιάς

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …

By  | 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …

Ελάτε να γράψετε κι εσείς το δικό σας, για την Ημέρα κατά της βίας των γυναικών.

Πέμπτη 25/11 στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς ( οδός Κολοκοτρώνη) 10πμ-2μμ

Τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών με την καθοδήγηση των δασκάλων τους συμμετέχουν με έργα- δημιουργίες τους στη διακόσμηση του περιπτέρου του Κέντρου Κοινότητας στην εκδήλωση για την  Ημέρα κατά της βίας των γυναικών.

Οι ζωγραφιές των παιδιών προέκυψαν μέσα από  βιωματικές δραστηριότητες (συζήτηση, ανάγνωση παραμυθιού, δραματοποίηση, χορός, κουκλοθέατρο, εικαστικές δημιουργίες) με θέμα το σεβασμό στη γυναίκα αλλά και τον άνθρωπο.

Μέσα από τις δράσεις αυτές ήρθαν σε επαφή με την έννοια του σεβασμού, της φροντίδας, της πίστης, του θάρρους, της δύναμης και της ελπίδας.

Όλοι μας μπορούμε να αφήσουμε το δικό μας αισιόδοξο μήνυμα, τη σκέψη μας και τη συμβουλή μας  σχετικά με τη συγκεκριμένη ημέρα, σε καλαίσθητο πίνακα που θα είναι τοποθετημένος στο περίπτερο της δράσης.

Σας περιμένουμε !

Στο ενημερωτικό περίπτερο, εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας θα διανέμει έντυπο υλικό της δομής, της ΔΕΠΙΣ και της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, θα συνομιλεί με τους πολίτες πληροφορώντας τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου καθώς και για θέματα έμφυλης βίας.

Μαζί με το έντυπο υλικό θα δίνεται το πορτοκαλί κορδελάκι της εκστρατείας και ένα λουλούδι με μήνυμα κατά της Βίας σε κάθε γυναίκα.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί ένα δρώμενο από δάσκαλο πολεμικών τεχνών και εθελόντριας σχετικό με το θέμα. 
Την Πέμπτη 25/11 θα γίνει η φωταγώγηση του Δημαρχείου στο πορτοκαλί χρώμα που αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών παρουσία μελών της ΔΕΠΙΣ Κηφισιάς και γυναικείων οργανώσεων.

Σας περιμένουμε !

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds