ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Την πρωτότυπη έκθεση της γνωστής Μαρουσιώτισσας και διεθνούς αναγνώρισης εικαστικού Λυδίας Βενιέρη, εμπνευσμένη από τα ποιήματα, τις εικόνες και την ατμόσφαιρα του έργου του Λόρδου Βύρωνα, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου

By  | 

Την πρωτότυπη έκθεση της γνωστής Μαρουσιώτισσας και διεθνούς αναγνώρισης εικαστικού Λυδίας Βενιέρη, εμπνευσμένη από τα ποιήματα, τις εικόνες και την ατμόσφαιρα του έργου του Λόρδου Βύρωνα, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στην ανακαινισμένη Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης», την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου για τα 200 χρόνια της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Με τα εγκαίνια της έκθεσης της Λυδίας Βενιέρη «Βυρωνική Εποχή» ο κ. Αμπατζόγλου άνοιξε ένα πρώτο κύκλο εκθέσεων σημαντικών εικαστικών καλλιτεχνών, που θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα το έργο τους στην Πινακοθήκη, παράλληλα, με μία ακόμη δέσμη διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών που θα φιλοξενούνται στις υπόλοιπες πολιτιστικές δομές του Δήμου, αναδεικνύοντας το Μαρούσι σε σημαντικό Κέντρο Πολιτισμού υπερτοπικής σημασίας.

https://maroussi.gr/o-dimarchos-amarousiou-th-abatzoglou…/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds