ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ: ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΗΠΤΡΙΑΣ

By  | 

Για αυτή την ημέρα, ανατρέχοντας στις αναμνήσεις μου βρήκα την παρακάτω ανάρτηση που είχα κάνει ξανά το 2016 κι αντί να γράψω κάτι άλλο αποφάσισα να την αναρτήσω πάλι γιατί η μαρτυρία μιας λήπτριας είναι πιο δυναντή από οποιαδήποτε άλλη αναφορά σε αυτό το θέμα.

Απο την επίσημη σελίδα «Ιδρυμα Ωνάσ稻

«Σήμερα 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, εύχομαι οι υποψήφιοι λήπτες να λάβουν από τους συνανθρώπους μας το ύψιστο αυτό δώρο. Όπως το έλαβα εγώ πριν μερικά χρόνια, όταν μια οικογένεια, μέσα στο βαθύ σκοτάδι της, έφερε το φως στη ζωή μου χαρίζοντάς μου την καρδιά του 17χρονου παιδιού τους, του Αργύρη. Αργύρη ονόμασα και εγώ τον γιο μου όταν, μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς, κατάφερα να γίνω μητέρα». Το μήνυμα που μας στέλνει η Ζωή Κωσταρίδη, η οποία υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, για την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Μεταμοσχεύσεων.Το Ίδρυμα Ωνάση στηρίζει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων στην προσπάθειά του να μεταδώσει το μήνυμα της δωρεάς οργάνων, ώστε ακόμη περισσότεροι συνάνθρωποί μας να λάβουν το πολύτιμο δώρο ζωής.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds