ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

«Φρέσκα ψάρια για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου”

By  | 

Φρέσκα ψάρια διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε δικαιούχους της δομής την Τρίτη 19 Οκτωβρίου.  Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν  γαύροι και σαφρίδια που προέρχονται από δωρεά πολίτη, ο οποίος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.   

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης: «Μέσα από ευγενικές προσφορές πολιτών, συλλόγων και εταιρειών έχουμε τη δυνατότητα κατά καιρούς να προσφέρουμε κάτι παραπάνω και κάτι διαφορετικό στους δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών. Για άλλη μια φορά είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου φρέσκα ψάρια και δημοσιοποιούμε τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί ευχόμαστε να βρουν και άλλους μιμητές, ώστε να έχουμε τέτοιες δυνατότητες συχνότερα».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds