Δήμος Κηφισιάς

23/10/2021 «ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» Γιορτή για τα αδέσποτα – Ημέρα υιοθεσίας 11:00π.μ εως 2:00μμ Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου Νέα Ερυθραία

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς και η “Living Better Together KΟΙΝΣΕΠ”, σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου του 2021 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία, στην εκδήλωση «ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ». Θα είναι μια ημέρα υιοθεσίας, αλλά και μια γιορτή για τα αδέσποτα ζώα. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε εκπληκτικούς αδέσποτους σκύλους και αν είσαστε έτοιμοι, ίσως βρείτε τον ιδανικό για εσάς.Κάθε σκύλος είναι ξεχωριστός, θα αναλύσουμε τον χαρακτήρα τους και θα σας δείξουμε, πως να αναγνωρίζετε την διάθεσή τους, μέσα από την γλώσσα του σώματός τους. Θα σας δείξουμε, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πλησιάσουμε έναν σκύλο και πως να επικοινωνούμε μαζί του.Θα αλληλοεπιδράσουμε και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.Θα παίξουμε μικροί και μεγάλοι και θα κερδίσουμε δώρα για τα αδέσποτα ζώα.Ελάτε να στηρίξουμε τα αδέσποτα ζώα του δήμου Κηφισιάς, δίνοντάς τους την ευκαιρία, μέσα της εκδήλωσης αυτής, να βρει το καθένα το ιδανικό του σπίτι.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds