ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ζάππειο Μέγαρο

By  | 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, στις 7 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν του Ομίλου ΑΝΤ1 και των εθελοντών του Ε.Ε.Σ, για την πολύτιμή συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της εκτεταμένης ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, θα απονείμει την ανώτερη τιμητική διάκριση του Ε.Ε.Σ, τον Χρυσό Σταυρό μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, στον Προέδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρή Κυριακού, για την έμπρακτη στήριξή του στο τεράστιο έργο του Οργανισμού στις πυρόπληκτες περιοχές. Παράλληλα, θα δοθούν βραβεία στους εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ. από όλη την Ελλάδα, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στα πύρινα μέτωπα της χώρας.Την παρουσίασή και το συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤΕΝΝΑ, κα Μαρία Σαράφογλου.Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=XagccpTRfb8. Το κανάλι θα ενεργοποιηθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds