ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξένο Μανιατογιάννη για τη συνδρομή και την ανιδιοτελή συνεργασία στον φιλανθρωπικό αγώνα «No Finish Line» για τη στήριξη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

By  | 

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Το 5° No Finish Line Athens έλαβε τέλος και μόνον όμορφες αναμνήσεις μας έχει αφήσει. Πρωτίστως θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσωπική σας συμβολή και ανιδιοτελή συνεργασία για την επίτευξη του στόχου μας, την στήριξη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.Σε 5 μέρες τρέξαμε, περπατήσαμε και γράψαμε χιλιάδες χιλιόμετρα που μετατράπηκαν σε χρήματα για να βοηθήσουμε παιδιά. Ένας αγώνας που ξεκίνησε το 2017 και στέφεται με επιτυχία κάθε χρόνο, καθώς τον έχουν αγκαλιάσει δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες πολίτες.Φέτος και μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μετά την πανδημία, ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να σας έχουμε στο πλευρό μας!Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς αλλά και τους συνεργάτες σας, τον Αντιδήμαρχο Βριλησσίων κο Αλέξη Μαυραγάνη, την Πρόεδρο Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κα Ιωάννα Κυρίτση και το συνεργάτη της κο Νίκο Γεωργιάδη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην έναρξη του αγώνα και όλοι μαζί δώσαμε την εκκίνηση του 5° NFL Athens, που σηματοδότησε και το πέρασμα σε μία πιο όμορφη και απαλλαγμένη από δυσάρεστα γεγονότα περίοδο.Ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας συνεργάτη και συνοδοιπόρο και την επόμενη χρονιά.Να είστε πάντα καλά.»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds