ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

«Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπλήκτους της Κρήτης συνέλεξαν ο Δήμος και ο Τάλως»

By  | 

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπλήκτους της Κρήτης συγκέντρωσαν ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Πεύκης-Λυκόβρυσης «Ο ΤΑΛΩΣ» ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρωτοβουλία της Ακαδημίας Εθελοντισμού και του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης HELPHELLAS.

          H συλλογή τροφίμων, κλινοσκεπασμάτων και άλλων ειδών πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», που παραχωρήθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης την Παρασκευή (1/10) και το Σάββατο (2/10). Τα είδη από όλη την Ελλάδα εστάλησαν στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Δήμο Αρχανών Αστερουσίων στα σεισμόπληκτα χωριά, την Τετάρτη 6/10/2021.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών ανταποκριθήκαμε θετικά στην πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπλήκτους στην Κρήτη.  Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που έσπευσαν να προσφέρουν τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που μας έχουν υποδειχθεί, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή τη δράση, ώστε τα είδη να φτάσουν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds