Δήμος Κηφισιάς

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή στην πόλη για τη Μαρουσιώτικη οικογένεια»

Επισκέψεις πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης με αφορμή την έναρξη λειτουργίας τους και το πέρας του διαστήματος προσαρμογής για τα Μαρουσιωτάκια.

Ο Δήμαρχος παράλληλα επιθεωρεί τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες και ενημερώνεται για τις τρέχουσες ανάγκες.

Με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου για τους παιδικούς σταθμούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει:

«Στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας γίνεται σημαντική δουλειά από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη τους Αντιπροέδρους Αικατερίνη Ιωάννου και Κων/νο Αντωνόπουλο και το σύνολο του εμπλεκομένου προσωπικού. Οι υποδομές μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι υψηλές. Οι οικογένειες του Αμαρουσίου αισθάνονται ασφαλείς γιατί βλέπουν πως η αυτή η Δημοτική Αρχή προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην πόλη, σε όλα τα επίπεδα».​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds