Άρθρα

Γίνε εθελοντής “Αγκαλιάς” σε ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος, μπορείς..

By  | 

Είναι απαραίτητη ανάγκη να δημιουργηθούν εθελοντικές ομάδες για τα εγκαταλελειμμένα βρέφη που μεγαλώνουν μονα τους

Δυστυχώς οι νοσοκόμες δεν επαρκούν  καν ,ούτε για την φροντίδα τους πόσο μάλλον για μια αγκαλιά παρότι οι περισσότερες το κάνουν έστω για λίγα λεπτά ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους

Έχεις δει βρέφος που δεν κλαίει;

MOTHER LAYING WITH HER BABY

α βρέφη συνηθίζουν στην εγκατάλειψη υποσυνείδητα,   κατανοούν  πως κανείς δεν θα έρθει να τα αγκαλιάσει, έτσι κάνουν αποκοπή από τον περιβάλλοντα χώρο ,παραιτούνται και σταματάνε  να κλαίνε.

Η απόλυτη μοναξιά σε τόσο τρυφερή ηλικία .

Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει Εθελοντής μπορεί να πάει στον Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και να μιλήσει με τον διευθυντή και την προϊσταμένη για να μάθει το πως .

Το τηλέφωνο της Νεογνολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου είναι 213 2162231 .

Επίσης στο Μητέρα και στο Νοσοκομείο Παίδων στο : «Εθελοντές αγκαλιάς για βρέφη»

Γίνε εθελοντής Αγκαλιάς….

Γιατί αυτά τα μωράκια  έχουν ανάγκη την αγκαλιά μας και λίγη ΑΓΆΠΗ ….

Πηγή: enjoynews.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds