Δήμος Κηφισιάς

ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΕΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Συγκινητική ήταν η αλληλεγγύη και η διάθεση προσφοράς των συμπολιτών μας, στη σημερινή δράση για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ευχαριστούν όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν.

Επίσης ευχαριστούν το «Όλοι μαζί μπορούμε», τους εθελοντές και τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στη δράση.

Με τη συνεργασία του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», με πρόεδρο του την Κατερίνα Καραλή τα σχολικά είδη θα φτάσουν στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη και είναι μέλη οικογενειών οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε δημοτικές κοινωνικές δομές (Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου) ή οι οικογένειες τους είναι πυρόπληκτες.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds