ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Το νέο τραγούδι της Πέννυς Μπαλτατζή «Μου το ‘πανε»!

By  | 

Η Πέννυ Μπαλτατζή παρουσιάζει το νέο της single «Μου Το ‘Πανε» και γεμίζει το φετινό φθινόπωρο με αγαπημένους ήχους, μοναδικό ρυθμό και ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία.

Σε μουσική και στίχους της ίδιας της Πέννυς, το «Μου Το ‘Πανε» είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία latin και μπουζουκιού.
Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης. 

Το «Μου Το ‘Πανε», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, είναι το δεύτερο single από τον επερχόμενο νέο δίσκο της Πέννυς Μπαλτατζή
που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από τη μεγάλη crowdfunding καμπάνια  «Τα Όνειρα Δεν Αναβάλλονται», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό.

Βρείτε το «Μου Το ‘Πανε» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/moutopane

Δείτε το music video: Εδώ 

Δείτε την καμπάνια crowdfunding στην πλατφόρμα GiveAndFund: Εδώ 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds