Άρθρα

Μαρία Σάκκαρη: Αποθέωση από το US Open – Την παρουσίασε ως Ελληνίδα πολεμίστρια με ασπίδα

By  | 

Θρυλική εμφάνιση της Σπαρτιάτισσας τενίστριας – Προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της – Το ματς απέναντι στην Αντρεέσκου καταγράφηκε ως ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας γυναικών στην ιστορία του US Open

Η Μαρία Σάκκαρη «μεγαλώνει» το όνομα της στο US Open, και στο χώρο του γυναικείου τένις, και το αμερικανικό Grand Slam δεν θα μπορούσε παρά να… υποκλιθεί στην Σπαρτιάτισσα αθλήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μια τεράστια νίκη κόντρα στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπιάνκα Αντρεέσκου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του US Open.

Σημειώνεται πως όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές μέσω των social media του US Open, την στιγμή μάλιστα που το ρολόι έδειχνε 1:40 το βράδυ στη Νέα Υόρκη: «Είναι επίσημο πως βλέπουμε το παιχνίδι σε μονό γυναικών που τράβηξε περισσότερο στην ιστορία του US Open».

sakkari_goddess_usopen_art

πηγή:www.protothema.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds