Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

By  | 

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την απογραφή του 2021. Στον Δήμο Κηφισιάς έχει εγκατασταθεί κλιμάκιο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) και εργάζεται για το  προπαρασκευαστικό στάδιο της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών που αποτελεί η Απογραφή Κτιρίων. Η Απογραφή Πληθυσμού πρόκειται να διενεργηθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή κατά το χρονικό διάστημα από 23 Οκτωβρίου 2021 έως 23 Νοεμβρίου 2021.

Η απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών, διενεργείται κάθε 10 χρόνια και αποτελεί ευρείας κλίμακας στατιστική εργασία.  Λόγω της σπουδαιότητας της παρακαλούνται οι πολίτες όπως διευκολύνουν τα κλιμάκια της απογραφής.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Απογραφέων ΠΚ, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum-1

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds