Ιατρικά Θέματα

Άμεση η ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής μετά την ανίχνευση κρουσμάτων στο Δήμο Πόρου

By  | 

Η Περιφέρεια Αττικής κινητοποιήθηκε άμεσα μόλις διαπιστώθηκε η έξαρση των κρουσμάτων στον Δήμο Πόρου. Κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας, μετέβη σήμερα το πρωί στους Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων και Πόρου.

Το κλιμάκιο με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη διένειμαν μάσκες και αντισηπτικά, ενώ προχώρησαν σε ελέγχους διατήρησης των μέτρων προφύλαξης από τον COVID – 19,  όπου και διαπιστώθηκε πλήρης συμμόρφωση.

Μεθαύριο Κυριακή το κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής θα μεταβεί στους Δήμους Τροιζηνίας – Μεθάνων και στον Δήμο Πόρου προκειμένου να διενεργήσει απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους.

Την επόμενη εβδομάδα, ομάδα επιστημόνων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που έχει ενεργοποιηθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, θα μεταβεί στον Πόρο για να πραγματοποιήσει δειγματοληψίες ώστε να αποτυπωθεί με απόλυτη ακρίβεια η επιδημιολογική εικόνα. 

Οι ανωτέρω ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής,παράλληλα με την ενεργοποίηση και των κεντρικών υπηρεσιών του κράτους, θα επιφέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, ώστε να αποτραπεί η διασπορά, να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια η άρση των περιοριστικών μέτρων και το νησί να επανέλθει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds