ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

THE UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA στο Θέατρο Ρεματιάς – 2 Σεπτεμβρίου

By  | 

Μετά από απουσία μηνών, λόγω της πανδημίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη μας συναυλία και αφετηρία ενός 9μηνου καλλιτεχνικού προγράμματος με μετακλήσεις σημαντικών καλλιτεχνών και εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα.Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι δράσεις της ορχήστρας βρίσκονται υπό την Αιγίδα και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.Σας περιμένουμε στο θέατρο της Ρεματιάς να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με μουσική και την ευχή όλα να πάνε καλύτερα για τη σεζόν που ξεκινά.Ευχαριστούμε για κάθε ανάρτηση και δημοσίευση.

THE UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA στο Θέατρο Ρεματιάς

2 Σεπτεμβρίου | 20:30


Απ’ την Ανδαλουσία στους… κήπους της Ρεματιάς


Η Underground Youth Orchestra επιστρέφει δυναμικά στην μουσική της δράση με ένα αφιέρωμα στην Ισπανική Συμφωνική Μουσική.

Με τη συμμετοχή μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Χαλανδρίου η ορχήστρα θα ερμηνεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς, έργα των Manuel De Falla και Joaquin Rodrigo.

Μια μουσική εμπειρία βγαλμένη από τους «κήπους της Ισπανίας» και το φλογερό ταμπεραμέντο της ανδαλουσιανής ψυχής.

Ο ήχος της συμφωνικής ορχήστρας συναντά την πιανιστική γραφή του Manuel De Falla και την κιθαριστική οπτική του Joaquin Rodrigo, σε μια καλοκαιρινή μεσογειακή βραδιά στο φυσικό τοπίο της Ρεματιάς.

Σολίστ: Βύνη Φουντά, πιάνο και Guitarte ensemble (Νίκος Χατζηελευθερίου, Χρήστος Φάκλαρης, Μαρία Παπαμιχαήλ, Νεκτάριος Σακελλαρίου)

Διεύθυνση: Κώστας Ηλιάδης

Πρόγραμμα:

Manuel De Falla (1876-1946)


Nights in the gardens of Spain

για πιάνο και ορχήστρα


Joaquin Rodrigo
(1901-1999)


Concierto Andaluz

για 4 κιθάρες και ορχήστρα

Πληροφορίες

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 20:30

Κράτηση δελτίων (ελεύθερης) εισόδου στο www.viva.gr

Οι δράσεις της UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA τελούν υπό την Αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds