Δήμος Κηφισιάς

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ- ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

By  | 

Επαγρύπνηση και εγρήγορση και σήμερα καθώς μπορεί να υποχωρεί ο καύσωνας με μέγιστες θερμοκρασίες στους 36-39 βαθμούς Κελσίου αλλά η ένταση των ανέμων αυξάνεται. Επιβαρυμένη είναι επίσης η ατμόσφαιρα από τις φωτιές στις γύρω περιοχές.
Συνεχίζονται οι καθημερινές περιπολίες και δράσεις επιτήρησης δασικών εκτάσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς στις οποίες συμμετέχουν και οι Πρόσκοποι της Κηφισιάς.
Μέχρι τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου, απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς και άλση.
• Επικοινωνία: Δημαρχείο Κηφισιάς τηλέφωνο 2132007100.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds