ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται ανακοινώσει την αναβολή δύο συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021».

By  | 

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται για Σεπτέμβρη είναι:- H συναυλία με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 05/08 στο Δήμο Ωρωπού.- Η συναυλία με τον Χρήστος Νικολόπουλος, την Πίτσα Παπαδοπούλου και το Στέλιος Διονυσίου / Stelios Dionisiou που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 06/08 στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds