ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους – «Κλείστε παράθυρα»

By  | 

Συναγερμός στη Βαρυμπόμπη. Οι κάτοικοι δέχθηκαν μήνυμα να κλείσουν παράθυρα και πόρτες.Μήνυμα του 112 έλαβαν οι κάτοικοι Βαρυμπόμπης και Κρυονερίου, λόγω της μεγάλης φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Βαρυμπόμπης ή Κρυονερίου, κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού» αναφέρεται στην ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης.«Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» καταλήγει το μήνυμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι φλόγες καίνε δασική έκταση στην Άνω Βαρυμπόμπη και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις.

Από αέρος συνδράμουν τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, ανάμεσά τους και το ρωσικό Beriev-200. Το έργο κατάσβεσης δυσχαιρένει η δύσβατη περιοχή.

πηγή:sputniknews.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds