Θετική ψυχολογία

YouTube Alert: 7 εκατομμύρια views έφτασαν τα videos της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

By  | 

Ήταν εκεί σε περιόδους με λιγότερες φουρτούνες. Είναι εδώ και στα πιο δύσκολα, με συνέπεια, λύσεις και θετική ενέργεια. Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου αγαπά τον κόσμο, το δείχνει έμπρακτα και αυτός ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο: Περιμένοντας πώς και πώς το επόμενό της live στο Instagram, αλλά και το επόμενο video της στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, το οποίο μόλις συμπλήρωσε τα 7.000.000 views!

Η ίδια σημειώνει σχετικά: «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την ενέργεια που μου δίνετε!» και υπόσχεται, επιστρατεύοντας τα εργαλεία που δίνει η τεχνολογία να συνεχίσει το έργο της, το οποίο συμπυκνώνεται στο μότο της: «Καλύτερα Γίνεται». Για μια ζωή, προσωπική και επαγγελματική, που αξίζει κανείς να την ζει. 

Άλλωστε, μέχρι σήμερα, η κορυφαία business expert και life coach έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, να χτίσουν ακλόνητη αυτοπεποίθηση και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλά και εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν ή να επεκταθούν στρατηγικά.

Πώς; Μέσα από το επιδραστικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο που δημιουργεί στα ιδιαίτερα δραστήρια social media της, αλλά και μέσα από τα επιστημονικά σχεδιασμένα bootcamp της (business και confidence). Γνώσεις, εφόδια και εργαλεία που μπορεί να πάρει κανείς από την άνεση του σπιτιού του.

Βρείτε την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

! Και μην ξεχνάτε: Οι αιτήσεις για επόμενο business bootcamp ξεκίνησαν. Επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής (early bird) μέχρι τις 10 Αυγούστου. Βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: https://namagroup.gr/business-bootcamp/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds