ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Στην Έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2021 στη Λυκόβρυση ο Δήμαρχος

By  | 

Στην έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού που διοργανώνει το ΠΕΑΠ και που ξεκίνησαν από τη Λυκόβρυση την Παρασκευή 2/7  βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Ο Δήμαρχος παρακολούθησε τη συναυλία της Academica Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Τσούχλου με την οποία άνοιξαν οι εκδηλώσεις στην Πλατεία Ελευθερίας, καθώς και την εκδήλωση «Η Παλιά Αθήνα (Το τραμ το τελευταίο)» που έλαβε χώρα στο ίδιο μέρος το Σάββατο 3/7.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που στερηθήκαμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις λόγω της πανδημίας είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ποιοτικές εκδηλώσεις, που προσφέρονται δωρεάν στους πολίτες. Για μας, στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό και μάλιστα πολύτιμο, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Κική Νικολαροπούλου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, στους εργαζομένους, στους καλλιτέχνες, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις!

Εύχομαι ανάλογη επιτυχία στις επόμενες Βραδιές Πολιτισμού που θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο στο Άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds