ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Ο Δήμος ευχαριστεί το Saint Catherine’s για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

By  | 

Το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine΄s για άλλη μια φορά ανέλαβε δράση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Το σχολείο συμμετείχε στη δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τη δομή πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Τα τρόφιμα που συνελέγησαν ήταν: ντοματοχυμοί, ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι και ζάχαρη.Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Saint Catherine’ s συμβάλλει τα τελευταία χρόνια με ποικίλους τρόπους και σταθερά στην ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Για άλλη μια φορά λοιπόν πριν το κλείσιμο του σχολείου για τις θερινές διακοπές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Χάρη στην προσφορά φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο έχει τη δυνατότητα να διευρύνει την προσφορά του.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Saint Catherine’ s, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τις οικογένειες τους για τη σημαντική συμβολή και στήριξη τους στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας και ευελπιστούμε σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds