ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Αντιπροσωπεία του ΑΟ Λυκόβρυσης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος”

By  | 

Επίσκεψη του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο, Κώστα Θεοφάνη και το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Πιτσιδόπουλο υποδέχθηκε την Τρίτη 29/6 ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του αθλητισμού, ενώ ο Δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Θεοφάνη, την ιστορική έκδοση του  Δήμου, η οποία περιέχει αναφορά και φωτογραφία από την ιστορία του Συλλόγου.

Ο κ. Μαυρίδης  δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα τους ανθρώπους του ΑΟΛ, ενός από τους πιο δραστήριους συλλόγους του Δήμου μας και να παραδώσω στον Πρόεδρο το βιβλίο της ιστορίας του Δήμου μας. Συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός λόγω της πανδημίας, καθώς και για τις προοπτικές για το μέλλον. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία. Και αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, πάντα σε συνεργασία με τα σωματεία μας».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds