Δήμος Κηφισιάς

ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Ξεκίνησε η παράδοση του νέου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την ΚΤΥΠ –Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας υπό την εποπτεία της προέδρου  της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  Κατερίνας Καραλή.

Ο συντονισμός της παράδοσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ο οποίος προέκυψε σύμφωνα με τα αιτήματα των σχολείων του Δήμου μας, έγινε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «ΚΤΥΠ Α.Ε.» την Τετάρτη 9/6/2021.

Συνάντηση στην έδρα της «ΚΤΥΠ Α.Ε.» (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε) της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Κατερίνας Καραλή, με τον πρόεδρο της «ΚΤΥΠ Α.Ε.» Τιμολέοντα Κατσίπο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρο, και τον Πρόεδρο της ΟΣΥ Α.Ε. Βασίλης Ξυπολυτά. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό  το 80% των αναγκών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας θα καλυφθούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και το υπόλοιπο 20% με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΟΣΥ Α.Ε. Βασίλης Ξυπολυτάς για τη συνδρομή του.

Ανάγκες των Σχολικών Μονάδων σε εξοπλισμό και συντηρήσεις σύμφωνα με τα σχετικά αιτήματα των σχολείων καλύπτουν και οι Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds