ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Παιδικό θέατρο: Η Μπαλαρίνα και ο Μολυβένιος Στρατιώτης – Αύλειος Χώρος Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ, Πεντέλη – 27/6 – Ώρα 20:30

By  | 

Παιδική θεατρική παράσταση από το Δήμο Πεντέλης: Η Μπαλαρίνα και ο Μολυβένιος Στρατιώτης, με τον Μάριο Ιορδάνου.

Κυριακή 27/6 και ώρα 20:30 στον Αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ Πεντέλης.

Το αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ανεβαίνει σε μία παράσταση που περιοδεύει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας γέλιο, χορό, τραγούδι και σπουδαία μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους σε μία διαδραστική παράσταση που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το κορυφαίο παραμύθι όλων των εποχών σε μία θεατρική μεταφορά που ξετρελαίνει παιδιά και μεγάλους, με άφθονο γέλιο, αλλά και συμβολισμούς για την αγάπη, τη φιλία, τη δύναμη και την πίστη στον άνθρωπο.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάριος Ιορδάνου

Θεατρική διασκευή: Σοφία Καζαντζιάν

Σκηνικά/ κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Μέλπω Μπατσακούτσα

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds