Δήμος Κηφισιάς

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς, ευχαριστεί και επιβραβεύει τους κατοίκους που συμμετείχαν τους προηγούμενους μήνες, σε δύο προγράμματα του Δήμου μας.

Πρόκειται για τα προγράμματα της προ-συνεννόησης στη διαχείριση των πράσινων απορριμμάτων (κλαδιά και κορμοί που άφησε η Μήδεια) και της κομποστοποίησης (αφορά στους πρώτους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα).

Στους κατοίκους αυτούς ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει εδαφοβελτιωτικό (λίπασμα) για τα φυτά του μπαλκονιού ή του κήπου τους. Οι ποσότητες του λιπάσματος προέρχονται από τη διαδικασία πολτοποίησης των κλαδιών της Μήδειας.

Η χωριστή συλλογή των κλαδεμάτων βοήθησε στη διαδικασία πολτοποίησης τους για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικού (λιπάσματος) από τον ΕΔΣΝΑ.Η διανομή του λιπάσματος, ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί και αύριο.

Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Φωτογραφίες Βαγγέλης Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds