ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σε εξέλιξη η επιχείρηση «Δρυάδες» της ΓΓΠΠ – Συνεχίζεται η απομάκρυνση εύφλεκτης ύλης από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου

By  | 

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, η μεγάλη επιχείρηση «Δρυάδες» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που αφορά στον ολοκληρωμένο καθαρισμό περιμετρικών περιοχών των 11 Δήμων που έχουν τεθεί σε καθεστώς ειδικής επικινδυνότητας, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Διονύσου.

Οι καθαρισμοί πραγματοποιούνται σε δασικές περιοχές και αποσκοπούν στην απομάκρυνση μεγάλων ποσοτήτων εύφλεκτης ύλης, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από την οδό Κωνσταντινουπόλεως της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου και θα συνεχιστεί με καθαρισμούς όλων των δρόμων έως και την οδό Θέτιδος.

Ένα δεύτερο συνεργείο ξεκίνησε ήδη από τη γειτονική Εκάλη με κατεύθυνση το Φασίδερι της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα στις επόμενες ημέρες τα συνεργεία της ΓΓΠΠ θα καθαρίσουν την περιοχή «Κόκκινο Χωράφι» Δροσιάς και τους παρακείμενους δρόμους.

Από την πλευρά του ο Δήμος Διονύσου δεν σταματάει να καθαρίζει καθημερινά κοινόχρηστους χώρους σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, με την ποσότητα των πράσινων απορριμμάτων που έχουν μεταφερθεί στο χώρο του Κλαδοτεμαχιστή να προσεγγίζει τους 200.000 τόνους.

Η δύσκολη και επίπονη προσπάθεια του καθαρισμού και των αποψιλώσεων με στόχο ένα ασφαλές καλοκαίρι χωρίς σοβαρά συμβάντα πυρκαγιών συνεχίζεται συντονισμένα, από όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν, είτε προέρχονται από το κεντρικό κράτος είτε από το Δήμο Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds