ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη ήταν αφιερωμένη η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε χθες από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ και την Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ)

By  | 

Γ. Πατούλης: «Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι ανεκτίμητη. Η συμμετοχή τους στις 15 αιμοδοσίες που έχουμε οργανώσει αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς»Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στους χιλιάδες εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι με την προσφορά τους καλύπτουν τις τεράστιες ανάγκες αίματος του εθνικού μας συστήματος υγείας.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη ο Γ. Πατούλης χαρακτηρίζει την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών ως «ανεκτίμητη και ύψιστη πράξη ανθρωπιάς»! «Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών στις 15 αιμοδοσίες που έχουμε οργανώσει τους τελευταίους 12 μήνες μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε τη σημαντικότερη τράπεζα που μπορεί να έχει ο ανθρώπινος πολιτισμός. Η τράπεζα αίματος, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο της πανδημίας, συμβάλει προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, τόσο του Νοσοκομείου Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, όσο και άλλων νοσοκομείων που έχουν ζητήσει τη συμβολή μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους τιμούμε για την ανεκτίμητη συμβολή τους, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συμπολίτες μας».

Χθες Κυριακή 13 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίον του Άρεως. Η αιμοδοσία η οποία οργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ και την Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και οργανώθηκε για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία παρευρέθηκαν οι Ολυμπιονίκες Εύα Χριστοδούλου, Όλγα Βασδέκη και Βαλέριος Λεωνίδης. Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και ο συνεργάτης του αντιδημάρχου Υγείας τους Δήμου Αθηναίων Λ. Κεραμύδας, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει από κοντά τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου Α. Αλεξόπουλο για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η αιμοδοσία.

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου. Το σύνολο των δράσεων οργανώνονται με τη στενή συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας υγείας. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στο σύνολο των εθελοντών για την προσφορά τους, αλλά και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής και όλων των φορέων και συλλόγων που συμβάλουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες. Χορηγοί των εθελοντικών αιμοδοσιών είναι το Δειπνοσοφιστήριο και η vickos.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds