ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σε εξέλιξη παρεμβάσεις βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης για τους κατοίκους της οδού Ανεμώνης

By  | 

Ένα χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης, που ταλαιπωρεί επί τρεις και πλέον δεκαετίες τους κατοίκους της οδού Ανεμώνης, στα όρια Αγίου Στεφάνου και Σταμάτας, έχει μπει σε διαδικασία επίλυσης.

Την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9/6 περίπου 200 μέτρα αγωγού ύδρευσης αντικαταστάθηκαν επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και παράλληλα τοποθετήθηκαν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Αντίστοιχες εργασίες από τα συνεργεία του Δήμου θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και επί της οδού Ταϋγέτου.

Οι παρεμβάσεις αποσκοπούν στο να μπει τέλος στις πολυήμερες διακοπές υδροδότησης για τους κατοίκους της οδού Ανεμώνης καθώς και να μειωθεί αισθητά η ταλαιπωρία τους μετά από κάθε βλάβη του δικτύου.

Ο Δήμος Διονύσου παράλληλα με τα μεγάλα έργα που έχει προγραμματίσει για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης, μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων, θα παρεμβαίνει όπου χρειάζεται για να επιλύει αντίστοιχα προβλήματα σε κάθε γειτονιά.   

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds