Άρθρα

Το ζευγάρι που απέκτησε 20 μωρά μέσω παρένθετης μητρότητας μέσα σε έναν χρόνο και 16 νταντάδες

By  | 

Η Kristina Ozturk, 23 ετών, και ο εκατομμυριούχος σύζυγός της, Galip, 57 ετών, πλήρωσαν 138.000 λίρες σε παρένθετες μητέρες για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και λένε ότι μπορεί να θελήσουν έως και 100!

Η 23χρονη Kristina γνώρισε τον 57χρονο εκατομμυριούχο σύζυγό της Galip, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Γεωργία, όπου ο επιχειρηματίας μετακόμισε μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη στη χώρα του, την Τουρκία.

Πριν από έναν χρόνο απέκτησαν ένα παιδί μαζί, αλλά αποφάσισαν να πληρώσουν 138.000 λίρες σε παρένθετες μητέρες, ώστε η οικογένειά τους να επεκταθεί κατά 20 ακόμη παιδιά.

Το πλούσιο ζευγάρι έχει 16 νταντάδες, οι οποίες μένουν μόνιμα στο σπίτι τους και ξοδεύει 67.700 λίρες σ ‘αυτές και τις υπηρεσίες τους κάθε χρόνο.

Όταν η Kristina, αρχικά καταγόμενη από τη Ρωσία, συνάντησε τον Galip, ο οποίος είχε ήδη παντρευτεί μια φορά, μοιράστηκαν το όνειρο μιας μεγάλης οικογένειας.

Τώρα, η νεαρή γυναίκα λέει ότι είναι με τα παιδιά της όλη την ώρα και κάνει «όλα τα πράγματα που συνήθως κάνουν οι μαμάδες».

Ο Galip και η Kristina – η οποία ήταν ήδη μαμά σε ένα κοριτσάκι, την 6χρονη Victoria – υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό μέσω παρένθετης, ένα αγοράκι που ονομάζεται Mustafa, τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Η κάθε παρένθετη εγκυμοσύνη τους κόστισε 7.700 λίρες και τώρα έχουν μωρά ηλικίας από 4 έως 14 μήνες.

Η Kristina είπε στο The Sun: «Μας κοστίζει περίπου 3.500 – 4.200 λίρες την εβδομάδα για τα απαραίτητα για όλα τα παιδιά. Μερικές φορές λίγο περισσότερο, μερικές φορές λίγο λιγότερο».

Η γυναίκα λέει ότι η εξάχρονη κόρη της είναι ενθουσιασμένη και λατρεύει να παίζει με τα αδέλφια της, να τα ταΐζει ή να τους διαβάζει ένα παραμύθι.

Επίσης ανέφερε ότι δεν σχεδιάζει να αποκτήσει περισσότερα μωρά μέσω παρένθετης στο μέλλον, αλλά δεν αποκλείει και τον παραδοσιακό τρόπο για να κάνει περισσότερα μωρά!

Εξηγεί: «Σχεδιάζω την εγκυμοσύνη μου, αλλά όχι αμέσως, γιατί προς το παρόν πρέπει να είμαι κοντά στα μωρά μου. Είναι δύσκολο να είσαι μαμά σε 21 παιδιά όταν είσαι έγκυος».

Μιλώντας για την καθημερινή ρουτίνα της, η Kristina λέει ότι οι μέρες της δεν είναι ποτέ βαρετές, καθώς είναι πάντα απασχολημένη με τη φροντίδα των παιδιών.

Η Kristina δεν καταφέρνει να κοιμηθεί πολύ, αλλά λέει ότι δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτήν καθώς έχει πάρει την απόφαση να έχει μια μεγάλη οικογένεια.

Ο σύζυγός της, Galip, ο οποίος έχει επίσης 9 παιδιά από προηγούμενο γάμο του, μοιράζεται τακτικά φωτογραφίες της οικογένειας στο Instagram στους 213.000 οπαδούς του.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

πηγή: jenny.gr


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds