ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνάντηση του Δήμαρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τους Αθλητικούς Ομίλους της πόλης «ΟΔΥΣΣΕΑ» & «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Επενδύουμε σε έργα αναβάθμισης των αθλητικών μας χώρων»

Συναντήσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου  με εκπροσώπους δύο Αθλητικών Ομίλων και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Δημήτριο Λέμη και τα μέλη του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και με την Πρόεδρο Κάτια Ηλιοπούλου και τα μέλη του Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των 2 ξεχωριστών συναντήσεων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στα έργα αθλητισμού που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2021, όπου και έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες λύσεις που αφορούν θέματα υποδομών όπως ανακαινίσεις, αναβαθμίσεις  αλλά και στην καλύτερη εκμετάλλευση των αθλητικών χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Τα μέλη των Συλλόγων από την πλευρά τους παρουσίασαν τα ζητήματα που τους απασχολούν ενώ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη θετική  συνεργασία με τη Δνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος και η Αντιδήμαρχος Ισότητας των Φύλων και Αντιπρόεδρος του ομίλου Ελένη Λέκκα. Από την πλευρά του Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Ειδικός Γραμματέας του ομίλου Πέτρος Κόνιαρης και η Σύμβουλος επί θεμάτων αθλητισμού του Δημάρχου Μάχη Νικολαράκου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds