ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σταδιακή επαναλειτουργία της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου

By  | 

Ξεκίνησε η σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου, κατόπιν της υπ. Αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 31950/2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2141/22/05/2021).

Κατά την πρώτη φάση επαναλειτουργίας λειτουργούν αποκλειστικά οι υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής τεκμηρίων του Τμήματος Δανειστικής Συλλογής.

Σημειώνεται ότι τα αναγνωστήρια του Παιδικού Τμήματος της Δανειστικής Συλλογής και το Τμήμα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παραμένουν κλειστά. Για την επαναλειτουργία τους θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Κατά τους θερινούς μήνες θα λειτουργεί αναγνωστήριο στο Αίθριο της Βιβλιοθήκης, με υποχρεωτική την τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίαςαπό τη λοίμωξη covid-19.

Το αναγνωστικό κοινό καλείται να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες της Βορέειου Βιβλιοθήκης σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής του, τόσο για την προστασία της δημόσιας υγείας, όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Βορέειου Βιβλιοθήκης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://voreeios.maroussi.gr/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds