ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Έγγραφο προς τους επιχορηγούμενους συλλόγους του Δήμου Διονύσου για κατάθεση δικαιολογητικών έως 11/6 – Στο Μητρώο της ΓΓΑ καλούνται να εγγραφούν τα Αθλητικά Σωματεία έως 31/8

By  | 

Με δύο Ανακοινώσεις της η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Επιχειρηματικότητας, τις οποίες υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγής Λουκάτος, ενημερώνει για τα εξής:

Α) Καλεί όσους Συλλόγους, Σωματεία, Φορείς και Ιερούς Ναούς του Δήμου Διονύσου επιθυμούν την παροχή χρηματικής επιχορήγησης δράσεων-εκδηλώσεων έτους 2021 από τον Δήμο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 202 του Ν.3463/2006, και στο άρθρο 66 του Ν. 4735/20 (επιπλέον μόνο για τα αθλητικά σωματεία, για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, που συμμετέχουν σε εθνικά πανελλήνια πρωταθλήματα) να υποβάλλουν αίτηση έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η Ανακοίνωση συνοδεύεται και από αναλυτικό Ενημερωτικό Σημείωμα που περιγράφει με λεπτομέρεια την ακολουθούμενη διαδικασία σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Β) Ενημερώνει όλους τους αθλητικούς φορείς να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες νομιμοποίησης τους με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ έως 31 Αυγούστου 2021, για όλες τις κατηγορίες των αθλημάτων που καλλιεργούν, προκειμένου να μην υπάρξουν αναγκαστικοί αποκλεισμοί στην φετινή διαδικασία παραχώρησης και να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος απρόσκοπτα και νοικοκυρεμένα

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds