ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ευρεία σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Διονύσου Γ.Καλαφατέλη με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, νέους Αντιδημάρχους και στελέχη της Δημοτικής Αρχής

By  | 

Στο πλαίσιο των πρόσφατων αλλαγών στη Διοίκηση του Δήμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/5 στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας  ευρεία σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Διονύσου με Προέδρους και εκπροσώπους Δημοτικών Κοινοτήτων, Αντιδημάρχους και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, καθημερινότητας και πρασίνου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας και συμμετείχαν οι Πρόεδροι των 6 Δημοτικών Κοινοτήτων, Αγίου Στεφάνου (Δημήτρης Μπαμπανίκας), Άνοιξης (Χαράλαμπος Πιπέρης), Διονύσου (Τάσος Μπάσης), Κρυονερίου (Ηρακλής Χιώτης), Σταμάτας (Γιώργος Κόκκαλης), Ροδόπολης (Βασίλης Κλεφτάκης) και ο Τοπικός Σύμβουλος Δροσιάς Γιάννης Λούσης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο Δροσιάς Χρήστο Ποτίδη, ο οποίος απουσίαζε δικαιολογημένα.

Εκτός από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, παρόντες ήταν από πλευράς διοίκησης του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας Μανώλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Μιχάλης Τσιλιγκίρης, ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Πρασίνου Δημήτρης Χιώτης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Παιδικών Χαρών Χρήστος Πέππας.

Ο Δήμαρχος θέτοντας το πλαίσιο της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, έκανε λόγο για κοινό μέτωπο όλων, Δήμου και Δημοτικών Κοινοτήτων, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων και την ικανοποίηση των δημοτών.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, ενώ αποφασίστηκε να ακολουθήσουν κατά τόπους συναντήσεις των στελεχών της Δημοτικής Αρχής με κάθε Πρόεδρο ξεχωριστά.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds