Δήμος Κηφισιάς

Επιστολή του Προέδρου της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

By  | 


Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Η Κεντρική Διοίκηση μας εμπιστεύθηκε και φέτος να διοργανώσουμε την 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς υπό συνθήκες περιοριστικών μέτρων κατά της δυστυχώς υφιστάμενης πανδημίας.

Μπορεί συνεπώς να μην μας δίδεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε όσα με κόπο οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε, ωστόσο η αγάπη μας συνοδεύει την διηνεκή εμπιστοσύνη των συντελεστών και των επισκεπτών της Έκθεσης.

Με τη διαφορά όμως ότι φέτος δίνουμε τη δυνατότητα στον επισκέπτη όχι μόνο να αγοράσει το φυτό που θέλει σε προσελκυστική τιμή αλλά και να θαυμάσει κήπους 9 χωρών του Κόσμου που με δεξιοτεχνία σχεδίασαν ειδικοί Αρχιτέκτονες Τοπίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστήμων.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί η διεξαγωγή της Ανθοκομικής Έκθεσης με την χρονιά που διανύουμε, όπου ως Έθνος εορτάζουμε τα 200 χρόνια της Παλιγγενεσίας.

Σας καλώ λοιπόν να μας επισκεφθείτε και φέτος, συμμετέχοντας στο κεντρικό σύνθημα της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς:

200 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.

«ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds