ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Για όλα φταίει η Δημοτική Αρχή ?

By  | 

γράφει ο Παναγιώτης Ιωάννου – Αντιδήμαρχος Πεύκης

Ε όχι βέβαια !

Με λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα 3/5/2021 ότι το προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ του Αστέρα στην Κάτω Πεύκη, τις πρώτες πρωινές ώρες δέχθηκε βανδαλισμό.

Κάποιοι που προφανώς «ενοχλήθηκαν» από τα παιδιά που με περισσή χαρά αθλούνταν τις τελευταίες μέρες στο χώρο αυτό, αποφάσισαν να ρίξουν κάτω από τις μπασκέτες χώματα και τσουβάλια με πυκνό ασβέστη, προκαλώντας έτσι μόνιμη καταστροφή στο ταρτάν του γηπέδου. Δεν αρκέστηκαν σε αυτό αλλά έσκισαν τελείως και τα δίχτυα από τα δύο καλάθια και από ότι φαίνεται με γυμνό μάτι, προσπάθησαν να αποκολλήσουν τμήμα μετάλλου της μίας μπασκέτας.

Ειδοποιήθηκαν ήδη οι αρμόδιες αρχές καθώς και η Αστυνομία και θα προχωρήσουν σε όλες τις κατά νόμο ενέργειές τους.

Σε αυτή τη συγκυρία που θα έπρεπε να μας φέρει πιο κοντά ως κατοίκους και δημότες, δυστυχώς κάποιοι επέλεξαν το λάθος δρόμο κατά του κοινού καλού. Ας ελπίσουμε πως θα καταλάβουν το λάθος τους και τέτοιες εικόνες ντροπής δε θα επαναληφθούν.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds