Δήμος Κηφισιάς

TABLETS ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

By  | 

Tablets στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας παρέδωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Χρήστος Λαχανάς.
Τα tablets που παραδόθηκαν στους  Διευθυντές των σχολείων, ήταν τόσα ώστε να καλύψουν τις αποδεδειγμένες αδυναμίες των μαθητών τους για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μετά την εξάλειψη της πανδημίας να αξιοποιηθούν από τα σχολεία προς όφελος της καθημερινής διδασκαλίας.


Ο Δήμος Κηφισιάς, μετά από πρόταση της Ένωσης Γονέων στον Δήμαρχο κι αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιούργησε ο κορονοϊός, ενίσχυσε με σχετικά κονδύλια για την προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού τις Σχολικές Επιτροπές. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν διατεθεί με τα ίδια κριτήρια, laptops για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds