Εκδηλώσεις

200 ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

By  | 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του φετινού στολισμού είναι οι 200 σημαίες που τοποθετήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος σε ειδικές εξέδρες οι οποίες περιβάλουν ένα ειδικό χώρο για το 1821, εκεί όπου στο συγκεκριμένο παρτέρι αναγράφονται οι χρονιές «1821 και 2021». Ο δήμος της Αθήνας, έχει φωταγωγήσει το σημείο ώστε να φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές οι γαλανόλευκες καθώς θα κυματίζουν με τον άνεμο.

Φυσικά εντυπωσιασμό αλλά και δέος προκαλούν και οι γιγαντιαίες σημαίες που κυματίζουν ήδη σε πολλά σημεία της χώρας με εκείνη που κλέβει την παράσταση να είναι στον Υμηττό. Πρόκειται για μια σημαία τέσσερις φορές πιο μεγάλη από αυτή που είχε τοποθετηθεί την 28η Οκτωβρίου και κατασκευάστηκε από ειδικό γαιόπανο ώστε να προστατεύεται και να μείνει όσο περισσότερο γίνεται.

Με σημαίες στολίστηκε και το Παναθηναικό Στάδιο, ενώ κατεβαίνοντας κανείς προς το κέντρο της Αθήνας βλέπει τον στολισμό για την εθνική μας επέτειο. Επίσης, αντικαταστάθηκαν σημαίες που είχαν φθαρεί με νέες, όπως έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Μαρούσι.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης τα συνεργεία εργάζονταν πυρετωδώς και για το στήσιμο της εξέδρας απ’όπου θα παρακολουθήσουν τη μεγαλειώδη παρέλαση οι προσκεκλημένοι από τις χώρες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα για την Ανεξαρτησία το 1821 (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία).

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds