Περιφέρεια Β.Αττικης

Το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λ.Κεφαλογιάννη για τα 200 χρόνια από την Επαναστάτη του 1821

By  | 

Φέτος συμπληρώνονται δύο αιώνες από τότε που οι Έλληνες με υποδειγματική ανδρεία και αποφασιστικότητα αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό και με τη θυσία τους έβαλαν τα θεμέλια για να δημιουργηθεί το πρώτο ελληνικό κράτος.

Ως απόγονοι ηρώων που μας παρέδωσαν μια ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα, έχουμε ηθικό χρέος να τιμούμε τη μνήμη τους και να πορευόμαστε στα χνάρια τους αγωνιζόμενοι για μια Ελλάδα αγέρωχη και υπερήφανη.

Ως Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε υπηρετώντας το όραμά τους για μια πατρίδα δυνατή με παγκόσμια ακτινοβολία και αναγνώριση της ιστορίας και του μεγαλείου της.

Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds