ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

1821- 2021: 200 Χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα

By  | 

O Δήμος Διονύσου τιμά τον ηρωικό αγώνα των Ελλήνων του 21 για την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό, που φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Κι αυτή τη χρονιά οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα είναι περιορισμένες λόγω της πανδημίας, όμως το φρόνημα των πολιτών θα παραμείνει όπως πάντα υψηλό. Προβλέπεται ο σημαιοστολισμός κεντρικών σημείων και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες και καταθέσεις στεφάνων στον Άγιο Στέφανο, με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Ωστόσο, για το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Διονύσου, με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη, θα ανακοινώσει μία σειρά δράσεων και επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσω της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds