Δήμος Κηφισιάς

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ 67Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

By  | 

Το ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς καλεί τους ανθοπαραγωγούς- φυτωριούχους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου μας.www.kifissia.gr – Ε-Υπηρεσίες – Για Πολίτες – Χορηγήσεις Πιστοποιητικών, Βεβαιώσεων κλπ – Αίτηση Συμμετοχής Εκθέτη Στην Ανθοκομική Έκθεση – Είσοδος με κωδικούς ΤΑXISNET (της εταιρείας σας) – Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων.Η Ανθοκομική Έκθεση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 23 Μάϊου 2021. Την περσινή χρονιά, ο ιστορικός θεσμός έγινε με επιτυχία, καθώς ο Δήμος τήρησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό.

67η Ανθοκομική Έκθεση.Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.Η 67η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 Μαΐου έως 23 Μαϊου 2021, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι ενδιαφερόμενοι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί, καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής μέσω της Ιστοσελίδας του Δήμου Κηφισιάς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:www.kifissia.gr – Ε-Υπηρεσίες – Για Πολίτες – Χορηγήσεις Πιστοποιητικών, Βεβαιώσεων κλπ – Αίτηση Συμμετοχής Εκθέτη Στην Ανθοκομική Έκθεση – Είσοδος με κωδικούς ΤΑXISNET (της εταιρείας σας) – Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων.Στη σελίδα της αίτησης μπορείτε να βρείτε τους Όρους Συμμετοχής, τις Ζώνες Τιμολόγησης, τους τρόπους και τις προθεσμίες εξόφλησης.Οι Αιτήσεις Συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως την 5η Απριλίου 2021.Πληροφορίες στο Γραφείο της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς Εμμ. Μπενάκη 3, 145 62 Κηφισιά Τηλ.: 210 8019566, 2132007112email : flowershow@kifissia.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds