ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Οι εθελοντές αιμοδότες του Χαλανδρίου έστειλαν το μήνυμα: «Δίνουνε αίμα – Νικάμε το φόβο»

By  | 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο  Δήμος Χαλανδρίου, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα».

Με την ενεργή συμμετοχή τους οι εθελοντές αιμοδότες ενίσχυσαν το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με 36 φιάλες αίμα, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπό μας.

 «Η θερμή ανταπόκρισή των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου, ειδικά μέσα σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, είναι ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό μήνυμα και μια ισχυρή απόδειξη ότι στο Χαλάνδρι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν μπαίνουν σε καραντίνα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι έδωσαν το “παρών”, ακόμα και αν δεν κατάφεραν σήμερα να δώσουν αίμα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ευθυμίου.

Σημειώνεται ότι συνολικά προσήλθαν 46 εθελοντές ενώ σημαντική ήταν η συμμετοχή μελών των 3 Συστημάτων Προσκόπων της πόλης, αλλά και των γυναικών που υπερκέρασαν –γεγονός όχι σύνηθες- τον αριθμό των ανδρών αιμοδοτών, όπως επισήμανε ο γιατρός του «Αλεξάνδρα», κ. Ηλίας Σταμούλης.

Στην εύρυθμη διεξαγωγή της διαδικασίας συνέβαλαν η Δημοτική Αστυνομία και η ειδική συνεργάτης του δημάρχου κ. Βάλια Χριστούλη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds