Επικαιρότητα

Προχωρούν την επέκταση στο Φυλάκιο παρά τις αντιρρήσεις των κατοίκων-Δημοσιεύθηκαν ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα μισθωτήρια των χωραφιών (ΕΓΓΡΑΦΑ)

By  | 

Για 10 χρόνια η ενοικίαση (5+5) και 1.000 ευρώ το στρέμμα οι 4 που τα παραχώρησαν και υπέγραψαν χθες την σύμβαση

-Για επέκταση του ΚΥΤ και όχι ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ αναφέρει ξεκάθαρα η απόφαση

Η Κυβέρνηση αν και ανακοίνωσε την ακύρωση επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, προχωράει κανονικά με το “κόλπο” της επέκτασης του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ τον προγραμματισμό της, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Δημοσιεύθηκαν πριν από λίγο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου τα μισθωτήρια με τους 4 ιδιοκτήτες χωραφιών, οι οποίοι δέχθηκαν να τα νοικιάσουν για 10 χρόνια (5+5), αντί 1.000 ευρώ το στρέμμα. Πρόκειται για έναν κάτοικο Ριζίων, δύο κατοίκου Κεράμου και μία κάτοικο Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε όλα και διαφοροποιείται μόνο το όνομα του εκμισθωτή:

Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, Λεωφ. Θηβών 196-198 – Τ.Κ. 182 33, με ΑΦΜ: 996797093, ΔΟΥ Μοσχάτου και νομίμως εκπροσωπείται για την υπογραφή της παρούσας από την Υπηρεσιακή Γραμματέα, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη, εφεξής καλούμενο για συντομία «ΜΙΣΘΩTHΣ»,

ΜΙΣΘΩΜΑ. Το ετήσιο μίσθωμα, για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται στο ποσό των χιλίων ευρώ (1.000,00€) ανά στρέμμα και συνολικά στο ποσό των 2.965,00 ευρώ για το αγροτεμάχιο.

Η διάρκεια της ανωτέρω μίσθωσης άρχεται από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης μισθώσεως έως την 31-12-2025. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς παράτασης της μίσθωσης, με την έγγραφη ενημέρωση των εκμισθωτών πριν την λήξη της, για πέντε (5) επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους.

πηγή:www.evros-news.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds