Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

By  | 

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στις δράσεις συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Ελασσόνα, τόσο στον Δήμο Κηφισιάς όσο και στο Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες μεταφέρθηκαν από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς και παραδόθηκαν στο Δήμο Ελασσόνας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας.

Οι πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης προσέφεραν μεταξύ άλλων τρόφιμα μακράς ανάλωσης, κλινοσκεπάσματα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, στα δύο σημεία συγκέντρωσης το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Αναξαγόρειο Λύκειο της Νέας Ερυθραίας. Τα είδη παραλάμβαναν υπάλληλοι της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου υπό τον συντονισμό της προέδρου Κατερίνας Καραλή και καθηγητές και εργαζόμενοι του Λυκείου, υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του Σχολείου κ. Παναγιώτη Σπινθουράκη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης για την προσφορά τους. Ευχαριστεί επίσης τους ανθρώπους του Δήμου μας, τους καθηγητές και τους εργαζόμενους του Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας για τη συνεργασία και τον συντονισμό της προσπάθειας.

Ο Δήμος Κηφισιάς συμπαραστέκεται εμπράκτως στους Δήμους και τους κατοίκους περιοχών που δοκιμάζονται από μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Τώρα ακόμη μια φορά εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας και εύχεται γρήγορη αποκατάσταση.

Φωτογραφίες Βαγγέλης Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds